Actualitate

Starea pilotului rănit în accidentul aviatic de la Frătăuţii Vechi s-a agravat

starea-pilotului-ranit-in-accidentul-aviatic-de-la-fratautii-vechi-s-a-agravat

Pilotul Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat, iar acesta a fost transportat la Timișoara cu ajutorul elicopterului SMURD, la cererea familiei, transmite MEDIAFAX.

Șeful UPU-SMURD Iași, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, vineri dimineața, că pilotul este în continuare în stare gravă, în comă, în urma accidentului aviatic.

„Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei și cu avizul medicilor, de la Secția ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanic și stabil hemodinamic”, a spus dr. Diana Cimpoeșu.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucra ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat. 

Sursă: Obiectiv de Suceava

Sus