Top 5 This Week

Related Posts

Steaua București a aterizat la Suceava

Echipa Steaua București a aterizat la Suceava astăzi, cu un avion charter în jurul orei 12:30 pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” de la Salcea. Delegația Stelei a fost preluată de la aeroport de un autocar al firmei Tarsin ce s-a deplasat la hotelul Sonnenhof, unde sunt cazați bucureștenii. Printre oficialii Stelei ce au ajuns în zona noastră se numără președintele de onoare a Stelei – Viorel Păunescu, președintele clubului – Valeriu Argăseală și directorul sportiv al clubului FC Steaua București, Mihai MM Stoica.

Au servit masa la restaurantul hotelului, iar acum și-au rezervat câteva ore de odihnă înaintea meciului de la ora 21:30 cu Foresta Suceava pe stadionul Areni.

Partida va fi transmisă în direct pe Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport. Evenimentul sezonului va fi arbitrat de Robert Dumitru, după mai bine de un an și jumătate de la ultima partidă la care a arbitrat vicecampioana României. Echipa este marea favorită a meciului din 16-imile de finală ale Cupei României, dar steliștii se tem că terenul pe care vor juca nu este corespunzător.

După meciul din această seară, echipa va pleca la București cu aceeași cursă charter cu care au venit, pusă special la dispoziția lor.

Informații preluate de pe monitorulsv.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles