Actualitate

Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Turcia, Egipt și Tunisia

sucevenii-vor-avea-in-aceasta-vara-zboruri-de-vacanta-de-pe-aeroportul-ștefan-cel-mare-catre-turcia-egipt-și-tunisia

Sucevenii vor avea în această vară zboruri de vacanţă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către destinaţii din Turcia, Egipt și Tunisia. Aeroportul Suceava a publicat recent programul provizoriu al zborurilor charter de vacanţă care vor fi operate anul acesta. În programul pentru anul acesta nu mai apar zborurile de vacanţă din Suceava către Zakynthos, în Grecia.

Pentru anul acesta, tour operatorul Kusadasi și compania aeriană Air Bucharest vor oferi pachete de vacanţă din Suceava în Antalya, în Turcia, în zilele de luni (din 10 iunie și până pe 7 octombrie) și joi (din 23 mai și până pe 19 septembrie), dar și în Hurghada, în Egipt, în ziua de duminică (de pe 7 aprilie și până pe 27 octombrie). Zboruri din Suceava către Antalya vor decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 17:45 și vor ateriza în Turcia la ora 19:45. Zborul pentru Egipt va decola din Suceava la ora 15:30 și va ajunge pe aeroportul din Hurghada la ora 18:00.

Tunisia este o altă destinaţie de vacanţă nouă accesibilă cu zboruri de pe Aeroportul Suceava. Pachetele de vacanţă către Tunisia, în Monastir, sunt puse la dispoziţie de tour operatorul Amara Tour și compania aeriană Nouvelair. Zborurile spre Tunisia sunt operate în zilele de miercuri, cu decolare din Suceava la ora 10:15, și aterizare în Tunisia la ora locală 11:00, de pe 12 iunie și până pe 9 octombrie. Companiile Paralela 45, Fibula și Tarom au pus în vânzare pachete de vacanţă către Antalya, începând de pe 13 iunie și până pe 12 septembrie. Cursele charter ale acestor companii vor fi operate în zilele de joi, cu plecare din Suceava la ora 12:40, și sosire în Antalya la ora 14:40.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus