Top 5 This Week

Related Posts

Sute de oameni la înmormantarea Gabrielei Ripan, tânăra moartă în cumplitul accident din Cluj

Sute de suceveni participa sambata la inmormantarea Gabrielei Ripan, tanara de 20 de ani care a pierit la inceputul acestei saptamani intr-un tragic accident petrecut la Cluj. 

Corpul neînsuflețit al tinerei a fost depus la capela mortuară de la Biserica „Sfânta Vineri” din municipiul Suceava, iar slujba de inmormantare a fost oficiata de 10 preoti. Reamintim ca, Gabriela Rîpan, în vârstă de 20 de ani, fiica patronului firmei sucevene AUTOTEHNOROM, Vasile Rîpan, și-a pierdut viața luni dimineața, în jurul orei 3.00, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Cluj Napoca.

Conform poliției clujene, la volanul mașinii  în care era Gabriela Rîpan, un Mercedes înmatriculat în Suceava, se afla T.S.C., un tânăr de 19 ani din Florești (Cluj) care,  pe DN1, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu. Şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar tânăra de 20 de ani, pasageră în autovehicul, a decedat pe loc.

Gabriela era studentă la UBB, la ­Fa­cultatea de Ştiințe Economice și Gestiunea Afa­cerilor din Cluj-Napoca. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Sursa: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles