Top 5 This Week

Related Posts

Tâlhar urmărit și prins în plină stradă de un tânăr ce e viitor polițist

Gestul unui tâlhar de a smulge borseta unui bărbat care circula în plină zi pe o stradă din cartierul Burdujeni a fost taxat cu multă operativitate și curaj de un tânăr, care l-a urmărit pe autor și a reușit să-l ajungă din urmă. Tâlharul a fost prins, imobilizat și predat polițiștilor de către tânărul care este elev al unei școli de agenți de poliție și se afla în permisie acasă.

Incidentul s-a petrecut duminică la prânz, în jurul orei 14.30, în timp ce un bărbat de 64 de ani din Suceava se deplasa împreună cu soția pe trotuarul de pe strada Calea Unirii din Burdujeni, peste drum de fostul IRIC, venind dinspre magazinul Dedeman. La un moment dat, din spatele lor a venit în fugă un tâlhar care a reușit să-i smulgă bărbatului borseta din mână, alergând apoi spre parcarea fostului magazin Billa. Bărbatul a apucat să-l urmărească și să strige pentru a alerta trecătorii, până în zona stației de autobuz de la IRIC. ”Tânărul venise în spatele nostru încă de pe pasarela CFR și la un moment dat a țâșnit și mi-a smuls borseta din mână, aceasta având mânerul rupt.

El a fugit în continuare pe trotuar, iar eu m-am luat după el, alergând până în dreptul intrării în fostul IRIC, când el a trecut brusc strada. Șoseaua era plină de mașini în ambele sensuri și s-a format un adevărat blocaj,o femeie oprind mașina și încercând să-l prindă pe fugar. El a ocolit autoturismul în încercarea de a scăpa. În tot acest timp eu strigam după el și ceream ajutor oamenilor, într-un moment de panică tânărul urmărit abandonând borseta în dreptul stației și fugind spre parcarea fostului magazin Billa. În acel moment a oprit un autoturism din care au coborât câțiva tineri și se pare că unul dintre ei s-a luat cu curaj după infractor. La câteva momente după asta, am aflat că cel care îmi furase borseta era prins în spatele unor blocuri din zonă”, ne-a povestit D. P., victima incidentului.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles