Actualitate

Tamponare în Dărmănești din cauza unui șofer rupt de beat

tamponare-in-darmanesti-din-cauza-unui-sofer-rupt-de-beat

La data de 6 mai 2018, la ora 23.18, poliţiştii din Dărmăneşti au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un şofer aflat sub influenţa alcoolului.

Agenţii deplasaţi la faţa locului au constatat că în seara de 6 mai a.c., pe la ora 23.15, Constantin Muscalu, de 45 de ani, din comuna Dărmăneşti, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe DC 38, pe raza localităţii Dărmăneşti, a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Logan care era parcat.

Din verificările făcute de poliţişti a reieşit faptul că şoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Citește alte cazuri pe Obiectiv de Suceava

Sus