Top 5 This Week

Related Posts

Tânăr de 19 ani, fără permis, prins cu 151 km/h în localitate

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care se afla la volanul unui BMW, a fost înregistrat de radar conducând cu viteza de 151 de kilometri la oră în localitate, la Horodnic de Sus, polițiștii luând măsuri de blocare a conducătorului auto, prin oprirea mai multor autovehicule.

După verificările ulterioare a rezultat că tânărul a prezentat un permis britanic fals și nu este posesor de permis de conducere, nici în Marea Britanie și nici în România. Tânărul de 19 ani s-a ales cu dosarul penal pentru patru infracțiuni și a încasat o amendă de 2.900 de lei.

Vineri seară, un echipaj de la Serviciul Rutier, care acționa pe DN2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, a înregistrat un BMW GT 520, înmatriculat în Marea Britanie, cu 151 de km/h, pe sectorul din localitate, limitat la 50 de km/h.

Pentru a-l putea opri, polițiștii din următorul echipaj au tras pe dreapta pentru control două autovehicule, concomitent, care circulau din sensuri opuse, astfel că șoferul BMW-ului nu ar mai fi avut pe unde să treacă.

La volanul mașinii a fost identificat G. B., în vârstă de 19 ani, din comuna Volovăț, care le-a prezentat polițiștilor un permis aparent eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles