Actualitate

Tânăr din Bosanci arestat pentru tentativă de omor

tânăr arestat tentativă de omor

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bosanci, a fost arestat preventiv, ieri pentru tentativă de omor prin înjunghiere.

Tânărul Liviu I. l-a înjunghiat în noaptea de Revelion pe un consătean în vârstă de 17 ani, provocându-i leziuni interne grave, care i-au pus viaţa în pericol.

Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 1.30 din noapte, pe fondul consumului de alcool. Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că inculpatul l-a acostat pe minorul Ciprian B., pe un drum comunal neclasificat din Bosanci, unde, după un schimb de replici, l-a înjunghiat o singură dată, în spate. Victima a fugit acasă, unde în scurt timp a început să se simtă rău, fiind solicitată o ambulanţă.

Minorul în vârstă de 17 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu o plagă înjunghiată hemitorace şi pneumotorax masiv drept. Victima va avea nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, au estimat medicii. După examinarea medico-legală a rezultat că leziunile i-au pus tânărului viaţa în primejdie. În aceste condiţii, fapta a fost încadrată la tentativă de omor, cercetările fiind preluate, pe 2 ianuarie, de ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. După ce a analizat probatoriul, procurorul criminalist a solicitat, ieri, emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele inculpatului, mandat ce a fost confirmat de Tribunalul Suceava.

Tânărul arestat riscă să stea ani buni după gratii.

Articol preluat de pe monitorulsv.ro | Imagine cu caracter informativ.

Sus