Top 5 This Week

Related Posts

Tânăr din Frătăuți băut şi fără permis, agresiv cu poliţiştii, ajuns în arest preventiv

Conducerea sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere valabil şi comportamentul agresiv cu poliţiştii i-au adus unui bărbat un dosar penal şi 30 de zile de arest preventiv.

Incidentul care l-a avut protagonist pe F. Pleşca, de 31 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 01.30, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DJ 178F, în comuna Frătăuţii Vechi, are loc un conflict în care este implicat un şofer beat. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au observat un autoturism marca BMW ce se afla în şanţul de pe marginea drumului judeţean. La volanul autoturismului a fost găsit un bărbat care se exprima incoerent şi mirosea puternic a alcool. Cel care sunase la 112 se afla la câteva zeci de metri de maşină şi le-a declarat poliţiştilor că fusese pasager în autoturism în timpul derapării, iar cel de la volan se numeşte F. Pleşca. Poliţiştii au reuşit testarea bărbatului de 31 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. În timpul cercetărilor întreprinse la faţa locului, bărbatul a început să devină agresiv verbal cu poliţiştii, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul unei patrule de poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuţi, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a refuzat recoltarea unor probe de sânge.

În urma verificărilor în baza de date a Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că F. Pleşca are permisul de conducere reţinut. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice. Pentru faptele sale, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind reţinut în arestul IPJ începând de marţi la orele prânzului.

Citește mai mult pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles