Top 5 This Week

Related Posts

Tanar din Milisauti cu permisul suspendat blocat in trafic de politisti

Tanar din Milisauti cu permisul suspendat blocat in trafic de politisti.

Miercuri, in jurul orei 14.30, in timp ce actiona pe DN 2, pe raza comunei Granicesti, o patrula din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Galanesti a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Lexus LS 430 , insa conducatorul auto nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmarirea autoturismului cu semnalele acustice si luminoase ale autospecialei de politie in functiune.

La iesirea din comuna Granicesti, conducatorul auto urmarit a schimbat directia de mers spre un drum comunal, ocazie cu care a fost blocat. La volan a fost identificat un tanar de 19 de ani, din orasul Milisauti, iar in urma verificarilor efectuate in bazele de date, s-a stabilit faptul ca, acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat in perioada 12 aprilie – 10 iulie. Totodata, din verificarile efectuate in bazele de date a rezultat faptul ca tanarul nu este la prima abatere, acesta fiind sub control judiciar pentru fapte contra patrimoniului.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda pentru ignorarea semnalelor de oprire efectuate de lucratorii de politie aflati in exercitarea atributiilor de serviciu si pentru faptul ca nu avea asupra sa certificatul de inmatriculare al autoturismului, respectiv polita RCA. Oamenii legii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi solutionat procedural.

Sursa: Informatia ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles