Actualitate

Tânăr din Suceava mort în accident la Vama Veche

tanar-din-suceava-mort-accident-la-vama-veche

De un sfârșit cumplit a avut parte un tânăr de 23 de ani din Suceava, venit la Vama Veche să se distreze împreună cu câțiva prieteni. 

Marți seara, în jurul orei 21:30, Alex Nicolas Șincai a fost implicat într-un accident de circulație pe DN 39 din stațiunea Vama Veche. Polițiștii spun că tânărul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără se se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat grav de o mașină condusă de un șofer de 46 de ani din Călărași. În urma impactului, suceveanul de 23 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit de un alt automobil care nu a reușit să frâneze la timp.

Un echipaj medical de prim ajutor a ajuns la fața locului, de unde l-a preluat pe tânărul din Suceava în comă și cu multiple traumatisme. Din păcate, în jurul orei 02:00, tânărul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital. Polițiștii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la terminarea anchetei să se stabilească cine se face responsabil de moartea suceveanului.

Sursă: monitorulsv.ro

Sus