Top 5 This Week

Related Posts

Tânăr împușcat la furat de lemne, ajuns la spital în șoc hemoragic

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din Horodnic de Sus, unde câțiva rromi erau la furat de lemne. Pădurarul ar fi tras două focuri de armă – primul de avertisment, al doilea de apărare în condițiile în care rromii veneau spre el cu toporul.

Miercuri după amiază, un grup de trei rromi a fost prins la furat de lemne de către pădurarul Lazăr Costel. Aceștia erau cu o căruță într-o pădure de pe raza Ocolului Silvic Marginea, în Horodnic de Sus. Rromii l-ar fi atacat pe silvicultor cu toporul, iar acesta a pus mâna pe pușcă.

Rromii susțin că pădurarul a tras spre ei cu arma, dar acesta a declarat polițiștilor că în timp ce era îmbrâncit, arma i s-a descărcat și așa l-a împușcat pe tânărul de 30 de ani. Cert este că acesta din urmă a ajuns la Spitalul Județean Suceava în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu 50 de alice în corp. Acestea i-au străpuns umărul stâng, vase de sânge și un plămân.

Tânărul a fost transferat de urgență la o clinică din Iași pentru a fi supus unor intervenții chirurgicale. El spune că a fost lăsat să zacă o oră într-o baltă de sânge până când pădurarul a sunat la 112. Polițiștii fac însă cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul.

Sursă informații și fotografie: Informația ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles