Actualitate

Tânărul dispărut din județul Suceava implicat într-un scandal amoros în județul Iași

Tânărul dispărut  zilele trecute (mai exact pe 8 aprilie 2016) dintr-un centru de minori din județul Suceava a fost găsit ieri dimineață, 13 aprilie 2016, în județul Iași. După evenimentele tragice din Câmpulung și București în care și-au pierdut viața doi tineri de 17 ani, poliția a fost pusă pe jar de dispariția acestui băiat de 17 ani dintr-un centru de minori din județul Suceava. Cercetările desfășurate de organele abilitate nu au dus la descoperirea nici unei piste sigure care să dea speranțe că tânărul dispărut va fi găsit rapid.

Ziua de 13 aprilie a dus la schimbarea totală a perspectivei acestei povești. Astfel, la primele ore ale dimineții, la peste 100 de km de centrul care îi era casă, în localitatea Valea Lupului, din zona metropolitană a Iașilor, poliția a fost sunată pentru a fi sesizată că un tânăr face scandal în fața unei locuințe private. Tânărul cerea să fie lăsat să se întâlnească cu o fată de 15 ani despre care afirma că ar fi iubita lui.

A reieșit că apelanții erau părinții unei fete de 15 ani de care eroul nostru se îndrăgostise pe Facebook și pentru care a venit la fața locului. Ideea pe care a avut-o tânărul dispărut de a concretiza relația în lumea reală nu a fost pe placul părinților fetei care au făcut o plângere la poliție.

Echipajul de Poliție venit la fața locului a soluționat problema preluându-l pe tânăr și predându-l la un centru de minori din județul Iași de unde, în zilele viitoare, urmează să fie transferat înapoi în județul Suceava.

Sus