Top 5 This Week

Related Posts

Taximetrist din Suceava, atacat și lovit cu pumnii din răzbunare

Un taximetrist din Suceava a fost victimă a unui agresiuni destul de grave săptămâna trecută, acesta fiind lovit de un bărbat şi atacat de mai multe persoane din anturajul acestuia.

Din fericire, acest taximetrist a reușit să se blocheze în maşină, iar de acolo a sunat la 112, până când un echipaj al Poliţiei municipiului Suceava a ajuns la faţa locului. Taximetristul, Cristinel Costin, este convins că a fost victima unei răzbunări bine pusă la punct, după ce cu o zi înainte avusese un conflict cu o clientă.

Taximetristul ne-a relatat că marţi, 1 august, a luat în cursă două femei. Bărbatul spune că le-a atras atenţia acestora că vorbesc prea tare la telefon şi că îl deranjează la condus, iar de aici discuţiile au degenerat. Cele două i-au cerut să oprească maşina şi au coborât.

„Una dintre acele doamne a fost foarte vehementă şi m-a ameninţat că o să aibă grijă să nu mai fac taximetrie”, a relatat bărbatul.

A doua zi, pe 2 august, taximetristul a luat un client din staţia de taxi de la Shopping City. Respectivul client i-a cerut să-l ducă pe strada Cernăuţi, până în zona pasarelei CFR, unde l-a băgat pe un drum secundar, până în faţa sediului unei firme. Aici avea să se petreacă agresiunea.

Citeşte mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles