Actualitate

Țigări de aproape 100.000 lei abandonate după patru focuri de armă

tigari-de-aproape-100-000-lei-abandonate-dupa-patru-focuri-de-arma

Polițiștii de frontieră din Brodina au tras patru focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști care transportau țigări în valoare de aproape 100.000 de lei, un tânăr de 23 de ani din județul Suceava fiind reținut.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, a declarat că miercuri,  în jurul orei 14.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau către interiorul țării, pe direcția localității Nisipitu, judeţul Suceava, mai multe colete voluminoase. Polițiștii au pornit interceptarea acestora, dar pentru că nu s-au oprit, au tras patru focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Astfel, a fost reținută o persoană care ulterior a fost identificata ca fiind cetățeanul român C. Sorin, în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. Celelalte persoane au abandonat coletele şi au fugit pe teritoriul statului vecin.

În zona respectivă, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau 8.498 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 99.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării”, a arătat Ilie Poroch-Serițan.

Sursă informație și fotografie: newsbucovina.ro

Sus