Actualitate

Tragedie la Negostina. Trupul carbonizat al unui batran, descoperit in urma unui incendiu

incendiu-negostina-1

Incendiu marti dimineata in satul Negostina, comuna Balcauti.

Un barbat in varsta de 84 de ani a fost gasit carbonizat in propria locuinta, dupa ce imobilul a fost cuprins de un incendiu. Pompierii militari de la Garda de Interventie Siret si de la Detasamentul Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Calafindesti, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat trei anexe gospodaresti, printre care si o bucatarie de vara, toate constructii corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit si la restul gospodariei.Din nefericire, in bucataria de vara a fost gasit trupul carbonizat al proprietarului.A ars astereala surii, grajdului si bacataroiei de vara pe aproximativ 150 de metri patrati.

Au mai ars zece metri patrati din acoperisul casei, bunuri casnice din bucataria de vara, planseul corpului comun pe 100 de metri patrati, circa cinci metri cubi lemn de foc si o tona de furaje. S-au degradat zece metri patrati dintr-un perete al casei si tabla acoperisului pe aproximativ 150 de metri patrati.

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile. Focul a fost lichidat dupa mai bine de trei ore, iar pompierii au salvat restul casei si celelalte anexe din gospodarie.

incendiu-negostina-4

incendiu-negostina-3 incendiu-negostina-2 incendiu-negostina-1 incendiu-negostina

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus