Actualitate

Tragedie la Spitalul de Psihiatrie Siret: bolnav spânzurat cu un cearșaf

bolnav-spitalul-psihiatrie-siret-spanzurat-cearsaf

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, internat în urmă cu câteva zile la Spitalul de Psihiatrie din Siret, s-a spânzurat cu un cearșaf de balustrada de la etajul unității medicale.

El a fost descoperit de o asistentă în timpul orei de cină. Polițiștii, Spitalul de Psihiatrie din Siret și DSP Suceava au deschis o anchetă în acest caz pentru a se descoperi cine se face vinovat de faptul că bolnavul nu a fost supravegheat. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul a fost internat cu diagnosticul de „tulburare afectivă depresiv recurentă majoră în episod depresiv major sever cu tentativă autolitică agravat prin consum etilic”, fiind sub tratament.

În jurul orei 19:40, asistenta de serviciu a revenit la nivelul superior al unității spitalicești după ce a însoțit bolnavii la masa de seară. Cu această ocazie l-a descoperit pe Ovidiu L., care era spânzurat cu cearșaful de pe patul său de balustrada scărilor ce fac accesul spre podul clădirii. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de urgență, care nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Mai multe detalii cu privire la acest eveniment tragic și ancheta din urma acestuia găsiți pe adevărul.ro

Sus