Top 5 This Week

Related Posts

Trei incendii provocate de trăsnete, mulți copaci căzuți și o bucată de acoperiș de bloc luată de vânt

În urma furtunii de marți seara înregistrată pe arii extinse în județ, dispeceratul ISU a înregistrat peste 40 de apeluri la 112.

Cele mai mari probleme au fost provocate de trăsnete, în localitățile Dorna Candrenilor, Vicovu de Sus și Dărmănești.

Totodată, s-a sunat la 112 pentru copaci căzuți pe partea carosabilă sau în gospodării, pe raza localităților Siret, Vatra Dornei, Volovăț, Frumosu, Dorna Arini, Neagra Șarului, Todirești, Fântâna Mare, Cumpărătura, Hănțești, Suceava, Udești, Chiril, Mălini, Mereni.

Pompieri au intervenit şi în situații punctuale, cea mai serioasă fiind la Fălticeni, unde furtuna a luat pe sus 5 metri pătraţi din acoperişul unui bloc de pe strada Ana Ipătescu.

În municipiul Suceava traficul a fost blocat pe strada Alexandru cel Bun, după intersecția cu strada Ștefan Dracinschi, din cauza unui copac care a căzut peste o mașină și carosabil. Din fericire, au fost doar daune materiale.

S-au mai înregistrat cabluri electrice rupte și crengi căzute pe partea carosabilă pe raza mai multor localități din județ.

Pompierii militari și de la serviciile voluntare din localitățile afectate interveneau aseară pentru sprijinire a populației.

Echipajele de intervenție ale furnizorului de energie electrică erau direcționate punctual și succesiv la toate solicitările primite în urma manifestărilor fenomenelor meteorologice.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2023-07-26/Trei-incendii-provocate-de-trasnete-multi-copaci-cazuti-si-o-bucata-de-acoperis-de-bloc-luata-de-vant#ixzz88dgva1BU
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles