Top 5 This Week

Related Posts

Trei persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit la ieșire din Rădăuți

Trei victime au ajuns la spital joi după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, în municipiul Rădăuți, la ieșirea spre comuna Marginea. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, când două autoturisme, un BMW înmatriculat în Marea Britanie și o Toyota înmatriculată în județul Suceava, s-au ciocnit frontal, după ce șoferul BMW-ului a intrat într-o depășire neregulamentară. În urma impactului, autoturismul Toyota a fost proiectat în afara carosabilului, într-un copac de pe marginea drumului.

Cercetările întreprinse de polițiști au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani din comuna Burla, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu volanul pe partea dreaptă și se deplasa dinspre Marginea spre centrul municipiului Rădăuți, a intrat la un moment dat în depășirea unui autoturism aflat în fața sa și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism Toyota, condus de o tânără de 28 de ani, din comuna Marginea. În urma coliziunii, autoturismul Toyota a fost proiectat într-un pom ornamental situat în partea dreaptă a carosabilului, iar autoturismul BMW a rămas pe partea carosabilă, pe sensul de mers Rădăuți – Marginea, orientat invers față de direcția de deplasare inițială. În urma coliziunii au fost rănite trei persoane, respectiv conducătoarea auto din autoturismul Toyota și alte două femei, o femeie de 52 de ani din același autoturism și o tânără de 18 ani din BMW.

La fața locului au ajuns trei echipaje SMURD și ale ambulanței, care au preluat cele trei femei care prezentau mai multe contuzii și le-au transportat la spitalul din Rădăuți. Polițiștii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului ar fi tânărul de 23 de ani de la volanul autoturismului BMW, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă, după ce una dintre benzi a fost blocată în urma producerii accidentului.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles