Actualitate

Unde am ajuns? Trei tentative de sinucidere într-o singură zi

trei-tentative-de-sinucidere-intr-o-singura-zi

În cursul zilei de ieri, duminică, trei persoane din zonă au avut tentative de a-și pune capăt vieții – toate după ce s-au certat cu partenerii de viață.

Una din tentative aparține unei tinere de doar 18 ani din comuna Voitinel, supărată că s-a certat cu iubitul ei, a ingerat peste 25 pastile de Tramadol. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți.

O altă tânără de 20 de ani din Dolhasca a încercat să se sinucidă după ce iubitul ei stabilit în Anglia a anunțat-o că dorește să rupă relația. Aceasta a încercat să își taie venele cu o lamă. Însă mama fetei a gasit-o și a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale și au transportat-o la spital. Aceasta a fost diagnosticată cu plaga tăiată superficială antebraț stâng.

O femeie de 41 de ani din comuna Zvoriștea a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă. Sâmbătă seară a avut un conflict spontan cu soțul ei. În cursul nopții aceasta a înghițit 20 de pastile de Diazepam și 10 de Betahistina. Duminică în jurul orei 13 a început să se simtă rău și a solicitat intervenția unui echipaj medical. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus