Actualitate

Tupeul tâlharilor a depășit orice limită

Se pare că tupeul tâlharilor a depășit orice limită în regiunea Rădăuți. Nu ne putem explica altfel cazuri precum cele pe care vi le vom relata în cele ce urmează. Oare ce are regiunea asta de au ajuns tâlharii să creadă că e un loc bun de ascunzătoare? Sau cât tupeu au ajuns să aibă dacă își permit să jefuiască ziua în amiaza mare?

Așadar, se pare că pe data de 14 mai 2016, la orele 19:00, polițiștii Secției Poliție Rurală Marginală au dus la finalizare o acțiune de investigație prin capturarea unui individ pe numele căruia exista un mandat național de arestare.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, de loc din comuna Lunca, județul Botoșani, se ascundea la o stână din satul Voievodeasa, comuna Sucevița. Pe numele său a fost emis mandat pentru executarea unei pedepse de 2 ani și 2 luni pentru tâlhărie. Individul a fost încarcerat ulterior în cadrul penitenciarului Botoșani.

Rămânem tot în domeniul tâlhăriilor relatându-vă o întâmplare din ziua precedentă, 13 mai 2016. Se pare că în ziua respectivă la orele 10:29 la Poliția Municipiului Rădăuți a fost realizată o sesizare privind un furt dintr-o locuință. Victima, un localnic în vârstă de 71 de ani, a făcut o plângere că în acea dimineață persoane necunoscute au intrat prin efracție în locuința sa, de unde au sustras un televizor și un ceas bărbătesc. Poliția a început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt și au întocmit un dosar penal.

Sus