Top 5 This Week

Related Posts

Turneu național al unui fotograf sucevean, cu familia și rulota, în scop caritabil

Peste doar câteva zile, un cunoscut fotograf sucevean, Ovidiu Leșan, va porni împreună cu familia sa într-o frumoasă aventură prin țară – un turneu național, cu autorulota, pentru a susține lecții gratuite de fotografie, în mai multe orașe.

Campania sa, care se numește „Turneul Fotografilor de la OM la OM”, va începe pe 1 aprilie și va dura 40 de zile, cu opriri în 10 orașe unde vor avea loc workshopuri gratuite de fotografie.

„Acest proiect s-a născut anul trecut și mi-a adus atâta bogăție sufletească, încât anul acesta am spus că e musai să îl facem din nou. Vom pleca toată familia (eu, Alina, Lorelai, Cipri și Gicu) chiar de ziua de naștere a lui Gicu. Vom cutreiera țara-n lung și-n lat și vom susține workshop-uri gratuite de fotografie, pentru toți pasionații care își doresc să ne asculte și să ne cunoască. Acolo vom dormi, vom găti, ne vom distra și vom crea amintiri cum o parte dintre noi nici nu-și pot imagina. Vrem să facem și întâlniri de ceai și cafea la rulotă cu oameni pasionați de fotografie și frumos”, a spus Ovidiu Leșan.

La prima ediție a turneului Ovidiu a adunat peste 1000 de fotografi din toată țara la workshopurile gratuite.

“Misiunea Turneului este de a aduce în prim plan că înainte de orice suntem oameni, așa că anul acesta am decis că putem face chiar mai mult în acest sens, că putem dărui și mai mult. Astfel, în acest turneu vom mai lua cu noi, virtual cel puțin, o mică parte din povara unui coleg care de aproape 3 ani trece printr-un coșmar de neimaginat, având fetița foarte bolnavă. Este vorba de Mihai Popescu, din Craiova, iar mai multe detalii despre cazul fetiței lui găsiți aici http://zambetulevei.ro.

Scriu cu lacrimi în ochi când mă gândesc ce norocos sunt să am o minune de fetiță sănătoasă, întrucât Eva lui este doar cu o săptămână mai mică decât Caramica mea. În fiecare oraș vom strânge bănuți și zâmbete ce i le vom trimite Evei din partea voastră. Nu va fi musai, va fi alegerea voastră dacă veți contribui sau nu”, a adăugat Ovidiu Leșan.

Structura workshopurilor gratuite va fi aceeași ca cea din prima ediție a turneului, participanții urmând să descopere secretul unei fotografii reușite, cum să realizeze fotografii unice cu echipament ieftin, cum să înceapă de la zero sau să se reinventeze, cât de ușor este să faci o fotografie bună, cum să trăiască din fotografie și ce pași să urmeze în acest sens.

Nu în ultimul rând, aceste întâlniri înseamnă discuții libere, de la OM la OM, să învețe unii de la alții, distracție, dar și oportunitatea de a lega prietenii frumoase.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles