Top 5 This Week

Related Posts

Un accident cu surprize în Frătăuții Noi

Un accident care a avut loc aseară în Frătăuții Noi ne face să credem că în Bucovina este riscant să fii nu doar agresor, ci și victimă. Astfel, în urma accidentului petrecut pe DJ 291A ambele părți implicate s-au ales cu serioase probleme penale.

Marți seara, 26 aprilie 2016, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 291A, în intravilanul Frătăuților Noi, un șofer din Siret, , în vârstă de 47 de ani, a încercat să depășească un tractor, condus de un localnic de 75 de ani, care efectua un viraj regulamentar la stânga. Din cauza manevrelor contradictorii efectuate de cei doi conducători auto, vehiculele au intrat într-o coliziune laterală, în urma căreia șoferul tractorului a fost rănit ușor.

Partea interesantă a incidentului a survenit după ce un echipaj de poliție a venit la locul faptei. Astfel, în urma verificărilor de rutină, efectuate în sistemul informatic al Ministerului de Interne, s-a constatat că tractoristul nu mai avea dreptul să conducă autovehicule începând cu 14 februarie 2016. Rezultatul testului cu aparatul etilotest pentru tractorist a avut rezultatul negativ. Pe de altă parte, după ce șoferul autoutilitarei a fost verificat cu aparatul etilotest  s-a constat că acesta era în stare de ebrietate, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital le-au fost recoltate probe biologice ambilor șoferi implicați în incident în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția a întocmit un dosar penal în cauză care urmează să fie soluționat procedural.

 

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles