Actualitate

Un accident cu victime umane la Brodina

Un accident tragic, cu pierderi de vieți omenești a avut loc aseară, 23 aprilie, la orele 19:00 pe raza localității Brodina. În accident au fost implicate două autovehicule și 9 persoane și, în urma sa, o persoană a decedat și patru au fost rănite.

Update: Un pasager al autoturismului condus de călugăr, A.B., în vârstă de 24 de ani a murit la spital. Numărul vieților pierdute fiind acum de două.

Conform Mediafax accidentul a fost produs de un călugăr din Brodina care conducea un autoturism de teren cu număr de Bulgaria și volan pe partea dreaptă. În autoturismul său se aflau 5 pasageri. Se pare că autoturismul condus de călugăr a intrat în coliziune pe un drum din localitate cu un alt autovehicul, cu număr de Botoșani, în care se aflau un tânăr, fiul său de patru ani și socrul său.

În urma accidentului două persoane au rămas încarcerate, motiv pentru care s-a declanșat planul roșu de intervenție și au fost trimise la fața locului mai multe ambulanțe, inclusiv ambulanța SMURD pentru victime multiple. Pentru una din victime, bătrânul din mașina cu număr de Botoșani nu s-a mai putut face nimic, aceasta pierzându-și viața, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate. De asemenea, șoferul autovehiculului a fost accidentat ușor. Din autovehiculul călugărului o femeie s-a ales cu o fractură de picior și două cu răni ușoare.

În primă fază răniții au fost duși la  Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Rădăuţi apoi în cursul serii au fost transferați la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Poliția a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural.

Sus