Top 5 This Week

Related Posts

(FOTO) Un adevărat depozit de ţigări, descoperit în curtea unui sucevean

Lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Suceava au înregistrat, în urma unei perchiziții, cea mai mare captură de țigări de contrabandă de la începutul anului în curs.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, joia trecută un echipaj de la STPF Suceava a întreprins o acțiune în zona de munte a județului, în baza unor informații potrivit cărora la domiciliul unei persoane din comuna Ulma ar fi existat un depozit de țigări de contrabandă.

După ce lucrătorii de la graniță au obținut mandat de percheziție domiciliară de la Judecătoria Rădăuți, în jurul orei 16.00 au descins la gospodăria lui G.T., în vârstă de 55 de ani, din localitatea Nisipitu. Oamenii legii au descoperit într-o anexă gospodărească aproximativ 90 de baxuri de țigări de proveniență ucraineană, iar în curtea imobilului două autoturisme de teren despre care s-a stabilit, în urma verificărilor, că erau folosite la contrabandă.

un-adevarat-depozit-de-tigari-descoperit-in-curtea-unui-sucevean-2

Țigările și cele două autoturisme au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 44.940 de pachete cu țigări, în valoare de 526.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, evaluate la peste 23.000 de lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor. Trebuie precizat că în timpul acțiunii polițiștilor de frontieră, proprietarul imobilului a acuzat o stare de rău, condiții în care o ambulanță l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internare.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles