Actualitate

Un alt șofer prins cu permis fals

autoutilitara, permis fals

Pentru a doua oară, în ultima lună, un șofer din zona Rădăuți este „persecutat” de poliție, care refuză să accepte un permis fals. Pe 1 iunie 2016, în jurul orei 09:40, pe DJ 178F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, a avut loc un eveniment rutier între două autoutilitare.

La fața locului a ajuns o patrulă a Secției 4 Poliție Rurală Gălănești care a constatat că șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 40 de ani din Vicovu de Sus, a prezentat un permis despre care a zis că a fost emis de autoritățile spaniole.

La fel ca în cazul de acum trei săptămâni echipajul a interogat baza de date și a constatat că respectivul individ nu figurează nicăieri cu permis străin sau cu permis valabil pe teritoriul României.

În această speță poliția a realizat un dosar penal pentru ,,conducerea pe drumurile publice  a unui vehicul fără permis de conducere”, ”uz de fals” și ”instigare la fals material în înscrisuri oficiale”, care urmează să fie soluționat procedural.

Conducătorul auto cu permis special a fost reținut în arestul I.P.J. Suceava pentru 24 de ore și urma să fie prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru a fi pusă în mișcare o acțiune de urmărire penală și eventuale măsuri preventive.

Sus