Top 5 This Week

Related Posts

Un arborean condamnat reținut pentru ultraj

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a pus în mișcare acțiunea penală pe numele unui locuitor, al comunei Arbore, pentru ultraj. Pe baza faptelor comise pe 30 mai 2016 acesta a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, Judecătoria Rădăuți a aprobat arestul său pentru 30 de zile.

Pe 30 mai 2016, C.M. din comuna Arbore a făcut o sesizare la numărul 112 în care a comunicat faptul că fiul ei Cruț Ionel Tudorel a îmbrâncit-o și a amenințat-o cu fapte de violență. Ca urmare a sesizării N.C., agent de poliție în comună s-a deplasat la fața locului. Din cauză că N.C. a făcut în trecut un dosar penal pe numele domnului Cruț, acesta din urmă l-a amenințat cu acte de violență și cu incendierea locuinței.

N.C. este agentul de poliție care, cu ceva timp în urmă l-a surprins pe Cruț Ionel Tudorel la volanul unui autovehicul fără a avea permis. În baza dosarului penal făcut de N.C. Cruț Ionel Tudorel a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și 2 ani de încercare, prin decizia definitivă a sentinței penale nr. 118 din data de 19.02.2016 a Judecătoriei Rădăuți. Cu alte cuvinte, persoana reținută se afla în perioada în care se poate activa pedeapsa penală.

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles