Top 5 This Week

Related Posts

Un bărbat a distrus un autoturism lăsat cu muzica pornită

Un locuitor al județului Suceava a cedat nervos și a distrus mașina unui bădăran, lăsată cu muzica la maxim. Incidentul având loc în Fălticeni unde un bărbat nu a mai suportat, în miez de noapte, muzica asurzitoare dintr-o  mașină parcată în proximitatea locuinței sale.

Problema șoferilor fără bun simț este una întâlnită frecvent și în municipiul Rădăuți și nu ne-ar mira să vedem și pe aici un autovehicul distrus. Moștenirea evreiască a orașului face ca foarte multe locuințe să aibă ferestrele la stradă, motiv pentru care foarte mulți din locuitorii săi „se pot bucura” din primul rând de ultimele manele (și nu numai) ascultate de șoferii din depresiune.

Unii oameni mai răi afirmă că, de multe ori, cântecele care fac ferestrele caselor și blocurilor din oraș să vibreze au drept scop mascarea unor motoare care ar fi trebuit de mult să fie scoase din uz.

„Un incident mai puţin obişnuit a avut loc marţi dimineaţă pe o stradă din municipiul Fălticeni. Maşina unui tânăr de 19 ani a fost atacată cu un topor de către un bărbat, enervat din cauza muzicii care se auzea prea tare din interiorul autoturismului. Incidentul a fost semnalat de tânărul păgubit la 112, care a povestit poliţiştilor cum s-au petrecut treburile.”

Citește continuarea știrii în Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles