Top 5 This Week

Related Posts

Un bărbat s-a îmbătat şi şi-a dat foc la casă

Un incendiu a avut loc joi seara într-o gospodărie din satul Băişeşti al comunei Cornu Luncii, după ce proprietarul s-a îmbătat şi a dat foc la casă. Incendierea a fost sesizată poliţiştilor de către un vecin, care a observat ce se petrece în curtea alăturată şi a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, care au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul izbucnit, precum şi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mălini, care au demarat cercetările.

Aceştia au stabilit că în jurul orei 20.00, Vasile P., aflat în stare de ebrietate, în timp ce se afla în curte şi-a dat foc locuinţei. În urma incendiului provocat de către bărbat a ars interiorul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi mai multe lucruri aflate în interior.Cauza producerii incendiului a fost discutată cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a luat decizia continuării cercetărilor cu autorul în stare de libertate.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere, prejudiciul fiind stabilit în jurul sumei de 15.000 de lei.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles