Actualitate

Un cioban din Vicovu de Sus a murit carbonizat după ce i-a luat foc coliba

un-cioban-din-vicovu-de-sus-a-murit-carbonizat-dupa-ce-i-a-luat-foc-coliba

Tragedie la o stana de pe raza localitatii Putna. Un cioban a ars de viu dupa ce coliba in care dormea a luat foc. Proprietarul stanei a fost cel care a facut descoperirea macabra, joi dimineata.

Cu o seara inainte acesta, impreuna cu victima si alti doi ciobani, au consumat bauturi alcoolice, dupa care s-au retras in colibe diferite. A doua zi dimineata, acesta a constatat cu groaza ca in locul colibei in care dormea Gheorghe.S., de 51 de ani, din orasul Vicovu de Sus, se afla un morman de lemne arse. Speriat de cele vazute, barbatul a inceput sa-l caute pe cioban, gasindu-l carbonizat.

Acesta a sunat imediat la 112, anuntand cele intamplate. La fata locului au ajuns politistii si un echipaj medical. Echipajul SMURD a constatat ca Gheorghe S. era deja decedat si nu au fost intreprinse masuri de resuscitare. Proprietarul stanei a povestit ca victima obisnuia sa fumeza in coliba, fiind vazuta si atentionata de mai multe ori sa aiba grija cu tigarile pentru a nu provoca un incendiu.

In urma efectuarii cercetarii la fata locului, langa coliba arsa in intregime, au fost identificate mucuri de tigara si resturi de tigari. La fata locului s-au deplasat si lucratori din cadrul Detasamentul de Pompieri Radauti care in urma cercetarilor efectuate au stabilit ca si sursa a incendiului, o tigara aprinsa. Politisii nu au in cauza suspiciuni cu privire la savarsirea unei fapte de natura penala. Medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia, pentru a stabili cu exactitate cauza mortii.

Sursa: Informatia ta

Sus