Actualitate

Un incendiu devastator în comuna Arbore

Un incendiu devastator, care a afectat semnificativ patru case, a avut loc în comuna Arbore. Intervenția rapidă a pompierilor din mai  multe unități din județ și a celor voluntari a stopat răspândirea și mai puternică a focului.

Proprietarii celor patru gospodării afectate au suferit importante pierderi economice. Din fericire nu au existat și pierderi de vieți omenești. Se pare că incendiul a fost cauzat de un redresor auto supraîncărcat, lăsat nesupravegheat într-una din cele patru gospodării.

„Pompierii militari de la subunitățile din Solca, Rădăuți, Fălticeni și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgenţă Arbore, Iaslovăț, Cajvana, Milișăuți, Botoșana și Cacica au intervenit cu 10 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a afectat 4 gospodării din comuna Arbore.

Pe timpul intervenției salvatorilor, un pompier voluntar de la SVSU Arbore a suferit arsuri la nivelul gâtului, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă i-a acordat primul ajutor medical la fața locului.”

Citește continuarea știrii pe Ziaruldepenet

 

Sus