Top 5 This Week

Related Posts

Un manechin întins pe şosea a băgat groaza în şoferii care au trecut în weekend prin Horodnic

Mai mulţi tineri cu chef fie de distracţie, fie de comis jafuri au plasat un manechin pe un drum din zona Horodnic. Unii şoferi au trecut prin momente de panică atunci când au dat peste manechinul întins pe carosabil. Aceştia au fost nevoiţi să oprească şi să verifice peste ce au călcat. Până aseară nu exista niciun fel de plângere la Poliţie cu privire la comiterea vreunei infracţiuni. Săptămâna trecută, la nivel naţional au fost reclamate 50 de jafuri din maşini, cele mai multe – 37 – într-un singur loc: Sineşti – Ialomiţa, unde şoferii au fost atacaţi la drumul mare.

Mai mulţi şoferi care au trecut în acest weekend prin Horodnic au trecut prin momente de groază după ce au dat peste un manechin întins pe carosabil ce părea a semăna cu o persoană decedată. Pe Facebook au fost postate mai multe fotografii în care apărea manechinul respectiv, oamenii începând să spună că ar putea fi vorba de o bandă de tâlhari şi le recomandau şoferilor să nu oprească şi să nu coboare din maşini deoarece ar putea fi jefuiţi.

Săptămâna trecută, la nivel naţional a izbucnit un scandal monstru după ce 37 de şoferi au fost atacaţi la drumul mare la Sineşti, în judeţul Ialomiţa. În toată ţara au fost reclamate 50 de astfel de jafuri.

Unii oameni au oprit pentru un popas şi într-o clipă de neatenţie au rămas fără lucrurile din maşini, alţii s-au trezit cu roţile înţepate pentru ca hoţii să poată acţiona în voie.

Seful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a dispus un control intern la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, în urma a trei cazuri de furturi din maşini petrecute în zona Sineşti, pe E 85, urmând să fie verificate atât activitatea la nivel managerial, cât şi activitatea pe partea de ordine publică.

Ioniţă a declarat că se are în vedere intensificarea patrulelor în zonele cu astfel de probleme, în special în zona Sineşti, în echipe mixte poliţişti – jandarmi.

Referitor la cazurile de la Sineşti, şeful Poliţiei Române a spus că există un cerc de suspecţi.

Un buzoian a povestit pe pagina sa de Facebook cum era să devină victima unei tâlhării pe drumul Sineşti, E85, Bucureşti – Buzău, după ce a parcat autoturismul în care se aflau şi copiii săi într-o parcare. Mai mulţi bărbaţi au ieşit din pădurea de la marginea drumului, venind spre maşină în viteză. Soferul a reuşit să plece şi să sune la 112, însă nu înainte ca hoţii să-i taie cauciucul. (D.Z.)

sursa stire: obiectivdesuceava.ro

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles