Top 5 This Week

Related Posts

(FOTO) Un mort și un rănit în urma unui grav accident la Pătrăuți

Grav accident rutier, pe DE 85, la Pătrăuți. Doua masini s-au ciocnit violent, in urma impactului una din ele ajungand in sant iar cealalta rasturnandu-se pe sosea.

Doua victime au rezultat in urma accidentului de la Pătrăuți, una din ele decedand la scurt timp. O a doua victima, un ranit constient si in stare stabila, a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Suceava. Ambele vehicule implicate au fost grav avariate. La fata locului au intervenit cadre de la ISU Suceava dar si politisti.

un-mort-si-un-ranit-urma-unui-grav-accident-la-patrauti-1un-mort-si-un-ranit-urma-unui-grav-accident-la-patrautiun-mort-si-un-ranit-urma-unui-grav-accident-la-patrauti-2un-mort-si-un-ranit-urma-unui-grav-accident-la-patrauti-3

Conducatorul auto care a ajuns la spital a povestit ca celalalt sofer a intrat in depasirea unei coloane de masini, a prins acostamentul, a intrat in balans si a derapat in fata autoturismului condus de el. Acesta a declarat ca a incercat sa evite impactul, dar nu a reusit. Traficul s-a derulat cu dificultate in zona, circulatia fiind blocata pe un sens de mers.

Sursa: Informatia ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles