Top 5 This Week

Related Posts

Un polițist șef de secție va fi directorul Centrului pentru Imigranți Rădăuți

Un ofițer de poliție în vârstă de 35 de ani, care a fost în ultimii ani șeful Secției Rurale de Poliție Bălcăuți, și-a adjudecat concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului Regionalde Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți.

Subcomisarul Gică Ionuț Calenciuc a luat nota 7.25 la examenul la care a concurat cu comisarul-șef Gheorghe Ieremie, fost șef al Poliției de Frontieră Suceava, care a luat doar 3.70.

Ofițerul în vârstă de 35 de ani lucrează în poliție din anul 2002, inițial ca absolvent al Școlii de agenți de poliție din Câmpina. În anul 2007 a trecut examenul de promovare în corpul ofițerilor, activând mai întâi la Poliția orașului Cajvana.

În ultimii șase ani, începând din 2012, a fost Șeful Secției Rurale de Poliție Bălcăuți.

Comisarul-șef Marius Ciotău, președintele Corpului Național al Polițiștilor, organizația Suceava, din care face parte și Calenciuc, a declarat că în urma acestei plecări poliția județeană pierde un profesionist, un polițist care a ridicat mult activitatea Secției Bălcăuți din ultimii ani, cu rezultate foarte bune în dosare de contrabandă și de furt.

Postul de director al Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți a rămas vacant după ieșirea la pensie a comisarului-șef Sorinel Pardoseanu.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles