Actualitate

Un șofer din Rădăuți a produs un accident în Pârtești

Un șofer din Rădăuți, în vârstă de 25 de ani, a produs duminică un accident în Pârteștii de Sus, din cauza vitezei excesive. Accidentul s-a produs pe 17.04.2016, la orele 14:15 pe DN 2E, când, din cauza vitezei excesive, tânărul șofer a derapat cauzând părăsirea părții carosabile de către autovehicul și intrarea în coliziune laterală cu un copac.

Coliziunea dintre autovehicul și arborele din aliniamentul drumului a dus la accidentarea ușoară a conducătorului auto, fără ca viața acestuia să fie pusă în pericol. Niciun alt vehicul sau persoană nu au fost implicate în accident.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a testat șoferul cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, dar rezultatul a fost negativ. Ulterior, conform legii, la spital șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliția i-a întocmit dosar penal tânărului șofer din Rădăuți, urmând ca acesta să fie soluționat procedural. În funcție de rezultatul la testul biologic al alcoolemiei, acestuia i-ar putea fi schimbată încadrarea în cadrul dosarului.

Nu putem decât să sperăm că acest accident, produs din cauza șoferului, să îi fie învățătură de minte și să fie și un exemplu pentru alți șoferi care, de dragul adrenalinei, renunță la siguranță, punându-și viețile lor și pe ale celorlalți participanți la trafic în pericol.

 

Sus