Top 5 This Week

Related Posts

Un sucevean condamnat la 225 ani de închisoare, vrea să mai scape din pedeapsă

Un sucevean, singurul român condamnat la 225 ani de închisoare, vrea să mai scape din pedeapsa-record primită într-un dosar de tăinuire. A apelat la magistrații ieșeni și solicită recalcularea pedepsei. Instanța ieșeană a stabilit ca următorul termen să aibă loc pe data de 26 iunie 2018.

În urmă cu câteva luni, judecători suceveni au decis condamnarea lui O. R. la o pedeapsă considerabilă și unică (cei 225 ani) din cauza modului de interpretare a legislației penale în vigoare.

„Instanța admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava împotriva sentinței penale din data de 14 iulie 2017 pronunțată de Judecătoria Suceava. În rejudecare, condamnă pe inculpatul O. R. pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la pedeapsa de trei ani de închisoare. Contopește pedepsele anterioare și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de zece ani de închisoare, la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, de 225 de ani, 272 de luni și 1395 de zile închisoare, respectiv 93 ani, zece luni și cinci zile de închisoare. Inculpatul O. R. va executa o pedeapsă principală rezultantă de treizeci de ani de închisoare”, au precizat magistrații suceveni în sentința aplicată, decizie care este definitivă.

Citește mai departe pe Suceava News

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles