Top 5 This Week

Related Posts

ȘOCANT: Un sucevean şi-a ucis soţia şi cei doi copii, de 13 şi 18 ani

Un sucevean este autorul unei crime care a oripilat o ţară întreagă. Florin Mircea Buliga, de 43 de ani, şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii, unul de 13 şi celălalt de 18 ani.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul a aşteptat ca soția și copiii să adoarmă, fiecare în altă cameră, înainte de a-i înjunghia. Se vehiculează că individul ar fi avut o experiență religioasă care l-a marcat profund, reacționând în acest mod îngrozitor. Potrivit unor date de anchetă, în cursul zilei de luni, suceveanul s-a întors de la Mânăstirea Șinca, iar după ce şi-a omorât familia a încercat să se sinucidă. Tripla crimă s-a produs într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc dat de curând în folosință, pe strada Stejarului. În cele din urmă, Florin Mircea Buliga s-a predat singur la poliţie.

„În jurul orei 13.30, un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, efectuează verificări, pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, agent-şef Gabriela Dinu.

Suceveanul era absolvent al Facultăţii de Electronică din Iaşi, iar după absolvire a stat în Piatra Neamţ, iar ulterior s-a mutat la Braşov. El are în Suceava un frate care este administratorul unei firme.

Între timp, Florin Mircea Buliga a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Cazul este instrumentat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

1 COMENTARIU

Popular Articles