Top 5 This Week

Related Posts

Un tânăr îmbrăcat în călugăr, agresiv cu femeile, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, îmbrăcat în straie de călugăr, a creat panică, ieri, în centrul Sucevei, după ce a acostat mai multe femei de la care a cerut bani şi găzduire.

Una dintre femei a fost urmărită de tânăr până în sediul firmei unde lucrează, aici acesta încercând să-i smulgă telefonul. Suspectul, care susţine că este călugăr hirotonit în Grecia, la Athos, a fost găsit la Biserica Sf. Înviere de către şeful Poliţiei Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, şi predat ulterior judiciariştilor de la Poliţia municipiului Suceava.

un-tanar-imbracat-in-calugar-agresiv-cu-femeile-ridicat-de-politisti-din-centrul-sucevei-2

Mărturia femeii acostate şi urmărite

Bărbatul a acostat-o pe stradă pe Olga Vasilaş, în centrul Sucevei, cerându-i insistent ajutor, spunându-i că nu are unde să doarmă şi are nevoie de bani.

„Mergeam pe stradă şi aînceput să mă urmărească şi să îmi ceară să îi împrumut bani, că nu are unde sta, să îl primesc acasă… eu am fugit, am intrat la sediul firmei unde lucrez, dar el a intrat după mine în birou… era de faţă colega mea şi încă o femeie cu un copil”, ne-a povestit tânăra.

Scenele s-au petrecut în sediul firmei Atlantis – birou traduceri, proprietatea soţului ei.

„A început să înjure, să fie violent, am scos telefonul să îl fotografiez, iar atunci m-a prins de mâini, m-am luptat, voia să îmi ia telefonul, mă întreba de ce îl filmez şi mă blestema. Colega mea a apăsat butonul de panică şi a spus că vine poliţia, abia apoi s-a speriat şi a plecat. În timp ce mă luptam cu el a pierdut un set de documente”, ne-a mai relatat victima.

Între timp oamenii au început să sune la poliţie..

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles