Top 5 This Week

Related Posts

Un tânăr mort, alţi trei răniţi, într-un accident cu BMW-ul lui Robert Marian

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit, iar alţi trei au ajuns la spital, doi cu leziuni serioase, după un grav accident rutier care s-a petrecut aseară, pe E 85, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în zona intersecţiei cu şantierul şoselei de centură. În jurul orei 20.50, un autoturism BMW care circula dinspre Fălticeni a fost scăpat de sub control, în condiţii ce urmau să fie stabilite de poliţiştii rutieri. Autoturismul BMW a ieşit în decor prin stânga şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri. Maşina s-a lovit violent de o construcţie din beton a şantierului şoselei de centură, impactul fiind deosebit de dur.

Echipajul de Descarcerare al Detaşamentului de pompieri Suceava ajuns la faţa locului a găsit doi tineri care erau rămaşi încarceraţi în maşină, un altul proiectat în afara autoturismului, inconştient, plus un al patrulea, care era pe propriile picioare, în stare bună. Tânărul găsit în afara maşinii a fost urcat într-o ambulanţă, în timp ce era resuscitat, însă în drum spre spital a decedat.

Cele două victime prinse între fiare au fost descarcerate de pompierii militari, fiind transportate la Spitalul Judeţean Suceava, unde a ajuns ulterior şi bărbatul care a fost găsit pe propriile picioare, care intrase şi el între timp în stare de şoc. Victimele au fost preluate de trei ambulanţe, una SMURD şi două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Conform primelor informaţii obţinute aseară, înainte de închiderea ediţiei, în autoturismul BMW se aflau trei fraţi, din familia Mândrilă, plus încă un tânăr, Daniel Duduman. Tânărul decedat se numeşte Paul Mândrilă şi avea 17 ani. Acesta era pasager pe locul din dreapta spate al maşinii, fiind proiectat în afară printr-un geam lateral.

Autoturismul BMW îi aparţine lui Robert Marian, fostul director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, însă acesta nu se afla în maşina.

În februarie 2008 Robert Marian a fost implicat într-un grav accident rutier, la câteva sute de metri de locul în care s-a petrecut accidentul de miercuri seară.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs gravul accident rutier. Toate indiciile duc spre un accident produs pe fondul vitezei excesive şi al lipsei de experienţă la volan.

 

monitorulsv.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles