Actualitate

Un tanar si-a abandont iubita si masina intr-o padure, in miez de noapte

iubita-in-padure

Acesta nu detinea permis de conducere. Soferul fugar a reusit sa scape si de urmaritori si de un blocaj in trafic, dar a fost ulterior identificat dupa ce politistii i-au gasit masina in padure.

Urmarire ca in filme dupa un tanar, prin doua localitati. In timp ce era cu politia pe urme, tanarul a oprit masina intr-o padure si si-a abandonat acolo iubita de 16 ani, in miez de noapte, pentru a scapa de urmaritori. Acesta i-a replicat fetei ca trebuie sa o ia in directii diferite pentru a scapa de politisti. S-a intamplat luni noapte, dupa ce un echipaj de politie care executa un filtru rutier pe DN 2E, la Voitinel, in zona Cantonului Silvic, a vrut sa opreasca un autoturism de lux inmatriculat in Marea Britanie, in care se aflau 2 persoane.

Soferul nu a vrut sa opreasca, mai mult a demarat in tromba.

Politistii l-au urmarit cu semnalele acustice si luminoase in functiune, anuntand si personalul de serviciu al subunitatii despre acest lucru, acesta indrumand si o patrula din cadrul Sectiei Politie Rurala Marginea sa se deplaseze la intersectia DN 2E cu DC 46, pe raza comunei Horodnic de Sus, in vederea opririi autoturismului respectiv. Patrula din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea s-au deplasat cu autospeciala la locul indicat, observand auto mentionat care venea din directia Voitinel catre Horodnic de Sus, moment in care au pus in functiune semnalele acustice si luminoase, blocand DN 2E. Soferul nu s-a conformat, fapt pentru care s-a procedat in continuare la urmarirea acestuia cu semnalele acustice si luminoase in functiune, de catre prima patrula de politie pe o distanta de aproximativ cinci kilometri si ulterior pana spre drumul forestier „Cornu Liniei”.

Pe timpul urmaririi au fost trase mai multe focuri de avertisment insa conducatorul autoturismului in cauza a marit viteza de deplasare, autotursimul fiind gasit ulterior abandonat pe drumul forestier „Cornu Liniei”, in fata unei bariere. Inainte de a da bir cu fugitii, soferul a oprit masina in padure si i-a spus iubitei de 16 ani sa coboare si sa plece pe jos acasa. La fata locului s-a deplasat al doilea echipaj de politie, s-a procedat la cautarea celor doua persoane, nereusindu-se identificarea acestora. S-a procedat la ridicarea si indisponibilizarea autoturismului la sediul Politiei Municipiului Radauti, in vederea examinarii si continuarii cercetarilor.

In urma activitatilor informativ operative specifice desfasurate de politisti fost identificat conducatorul auto in persoana lui Mirauta Florin Ifrim, in varsta de 20 ani, din comuna Marginea. Acesta a fost identificat la domiciliu si audiat, constatandu-se ca nu detine permis de conducere. Fata de 16 ani a ajuns acasa cu greu iar mama ei s-a adresat politistilor nestiind cu exactitate ce s-a intamplat cu fiica ei si avand suspiciuni ca aceasta ar fi fost agresata. Fata de tanar s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus