Top 5 This Week

Related Posts

Un tânăr șofer a comis 15 contravenții pentru a fugi de poliția ce-l urmărea

Un tânăr șofer a gonit în trafic având mașina de poliție pe urmele lui, iar pe timpul urmăririi, pentru a scăpa de agenți, a făcut depășiri deosebit de periculoase.

S-a întâmplat pe DN 17A, după ce în cadrul unei acțiuni, miercuri seara, polițiștii au depistat în comuna Dornești că dinspre Municipiul Rădăuți se deplasa un autoturism Mercedes Benz care circula cu viteza de 73 de kilometri la oră. S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Atunci șoferul tânăr a redus viteza și a semnalizat intenția de a opri, dar imediat a mărit viteza de deplasare, continuându-și deplasarea către comuna Bălcăuți.

Agenții au pornit în urmărire, dar șoferul a reușit să tot scape cu ajutorul unor manevre periculoase. Pe tot parcursul urmăririi a efectuat 10 depășiri neregulamentare, punând astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și a depășit limita de viteză, conducând cu 142 km la oră pe un sector cu limitare de viteză la 90 km pe oră.

În urma verificărilor s-a reușit identificarea conducătorului auto în cauză, Isac B. în vârstă de 22 de ani din comuna Grănicești, care a fost invitat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți și audiat.

Tânărul a fost sancționat contravențional pentru comiterea a 15 contravenții, din care 10 pentru depășire neregulamentară, două pentru viteză, una pentru neoprire, una pentru lipsă RCA și una pentru lipsă ITP, un cumul total de 9570 lei. Totodată, i-a fost suspendat permisul pentru 300 de zile.

Sursă: Informația ta

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles