Top 5 This Week

Related Posts

Un tractorist și-a găsit sfârşitul în tractorul cu care s-a răsturnat pe o păşune

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit sâmbătă după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat pe un deal din comuna Vatra Moldoviţei. Incidentul a fost anunţat la serviciul de urgenţă 112 în jurul orei 10.00, iar potrivit primelor informaţii în tractorul răsturnat pe dealul Trifu era o persoană încarcerată.

Din cercetările derulate de poliţişti, bărbatul avea luată în arendă o bucată de păşune, iar sâmbătă a mers împreună cu fiul său pentru a efectua diferite activităţi agricole. La un moment dat, tractorul care avea agăţat şi un atelaj hipo încărcat cu scândură și plăci de azbociment, pe o pantă abruptă, pe un teren acoperit cu vegetație umedă, a derapat şi s-a răsturnat. Bărbatul a fost prins ca într-o capcană, iar fiul său a solicitat ajutor de urgenţă.

un-tractorist-si-a-gasit-sfarsitul-in-tractorul-cu-care-s-a-rasturnat-pe-o-pasune-2

La faţa locului au fost trimise o ambulanţă şi un echipaj pentru descarcerare. Din păcate, salvatorii nu au putut ajunge cu vehiculele la locul accidentului din cauza reliefului accidentat. Cei   1,5 km parcurşi pe jos au lungit timpul de intervenţie.

Bărbatul care conducea tractorul a fost scos fără viaţă de sub utilaj, cu mai multe leziuni, încercările echipajului medical de a-l resuscita dovedindu-se inutile.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles