Top 5 This Week

Related Posts

Untold: surpriză pentru tinerii care vor lua 10 la BAC!

Surpriză pentru tinerii care vor la 10 la BAC din partea organizatorilor a două festivaluri din această vară: Untold și Neversea.

Organizatorii Untold și Neversea oferă intrare gratuită tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat și, în plus, cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat din sesiunea de vară vor putea achiziționa abonamentul cu reducere.

”Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la NEVERSEA. (…) În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, între 6 iunie şi 10 iulie”, arată organizatorii celor două festivaluri într-un comunicat de presă.

Astfel, tinerii pot achiziționa abonamentul la UNTOLD cu 150 lei reducere (plus taxe), în timp ce la abonamentul NEVERSEA primesc o reducere de 195 lei (plus taxe).

Se știe, de altfel, că și anul trecut organizatorii Untold au ales să susțină performanța în educație și au dat abonamente cadou la 65 absolvenți care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10, în timp ce alți 3500 de tineri au primit reducere.

Ce trebuie să faci? Află aici: mediafax.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles