Actualitate

UPDATE! Șoferul nu era de fapt șofer și trei persoane au fost rănite

update-soferul-nu-era-de-fapt-sofer-si-trei-persoane-au-fost-ranite

Noi informații despre accidentul de la Rădăuți. Șoferul nu era de fapt șofer, ci un tânăr fără permis și totuși au fost victime, trei persoane rănite.

În seara de 10 august 2017, undeva la ora 21:45 un tânăr din Volovăț în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism BMW cu volan pe dreapta și luând curba la dreapta pe str. Piața Unirii, a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive. Astfel, mașina a intrat într-o bancă din fața Parcului Central Rădăuți (cunoscut de rădăuțeni ca zona cu „băncile de la pensionari”) și a fost aruncată în interiorul parcului. Pe banca respectivă se aflau mai multe persoane, și trei din ele au fost rănite, respectiv un tânăr de 27 de ani, o tânără însărcinată în vârstă de 25 de ani (ambii din Rădăuți) și un tânăr de 28 ani din Satu Mare.

Martorii care au asistat la accident i-au cerut socoteală celui aflat la volan, spiritele încingându-se la fața locului.

Tânărul nu consumase băuturi alcoolice, însă în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. Poliția a întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și incarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri privative de libertate.

Sus