Actualitate

Urmărire din Todirești până în Șcheia după o mașină furată

urmărire todirești șcheia mașină furată

Urmărire după o mașină furată: un tânăr din Solca, unul din Cajvana și un altul din județul Botoșani sunt principalii suspecți în urma evenimentului.

Poliţia Suceava a fost sesizată miercuri, la ora 21.40, despre faptul că persoane necunoscute au sustras autoturismul unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, parcat pe o stradă din localitate, moment în care a pornit în urmărire.

Din primele cercetări, poliţiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijenţa conducătorului auto, care a parcat autoturismul și a lăsat motorul pornit, cu cheile în contact și a intrat în sediul firmei, persoane necunoscute au sustras maşina. În urma măsurilor operative întreprinse de poliţiști, autoturismul a fost identificat pe raza comunei Todirești și urmărit până în comuna Șcheia, unde conducătorul auto a oprit, iar cele trei persoane din interior au fugit.

Ulterior, joi, în urma continuării cercetărilor, poliţiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava i-au identificat pe autorii faptei ca fiind un minor de 17 ani, din orașul Solca, un bărbat de 28 de ani, din orașul Cajvana, și un tânăr de 18 ani, din judeţul Botoșani.

În baza probatoriului administrat, cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore și încarceraţi în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri privative de libertate, se precizează în comunicatul poliţiei.

Articol preluat de pe monitorulsv.ro

Sus