Actualitate

Urmarire si blocaje in trafic pentru prinderea unui tanar care s-a urcat beat si cu permisul retinut la volan in Vicovu de Sus

vicovu-de-sus-urmarire

Urmarire si blocaje in trafic pentru prinderea unui tanar care s-a urcat beat si cu permisul retinut la volan, la Vicovu de Sus.

Sambata, in jurul orei 00.30, in timp ce actiona in localitatea Bivolarie, o patrula din cadrul Politiei orasului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehiculul inmatriculat in strainatate, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase ale autospecialei de politie, insa conducatorul auto nu s-a conformat si a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmarirea acestuia pe o distanta de aproximativ cinci kilometri. Soferul a fost blocat in trafic pe strada Primariei, din orasul Vicovu de Sus.

Deoarece conducatorul auto nu a deschis usa si a avut intentia de a demara in tromba, politistii au procedat la imobilizarea si incatusarea acestuia. Cu ocazia cercetarilor, conducatorul auto a declarat initial date false despre identitatea sa, insa, in urma verificarii documentelor si a interogarii bazelor de date, agentii au stabilit faptul ca acesta este un tanar de 28 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, care figureaza cu permisul de conducere retinut. Intrucat emana halena alcoolica, conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, ce va fi solutionat procedural.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus