Actualitate

Urmărire spectaculoasă prin Burla, terminată cu scandal și spitalizare

https://obiectivderadauti.ro/etichete/volovat/

Scene spectaculoase în noaptea de vineri spre sâmbătă la Burla: un polițist este acuzat de un tânăr că l-ar fi bătut cu pumnii într-un șanț.

Potrivit rudelor, minorul Marius A. din satul Bodnăreni, comuna Arbore a luat un motoscuter fără știrea părinților săi și, împreună cu un prieten din Iaslovăț, a ieșit la plimbare prin comunele vecine. Tinerii au fost văzuți circulând dinspre Volovăț spre Arbore de un echipaj de poliție din Marginea, care a observat că motoscuterul nu avea număr de înregistrare. Polițiștii au făcut semnal de oprire, dar aceștia și-au văzut de drum ignorând semnalele poliției. Astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lor. Urmărirea a fost prin Burla, apoi pe un drum de câmp din Bodnăreni, prin Arbore, după care la ieșire au fost opriți.

Conducătorul scuterului a ureșit să fugă, dar pasagerul de 15 ani, Marius A. a fost prins. El le-a spus că prietenul său de 14 ani din Iaslovăț a condus motoscuterul.

Rudele minorului de 15 ani acuză că unul dintre polițiști s-a năpustit asupra minorului și l-a lovit cu pumnii într-un șanț. Această scenă ar fi fost surprinsă chiar de tatăl minorului și fratele lui ce veneau dinspre Arbore..

Citește mai departe pe Suceavanews.ro

Sus