Actualitate

Urmărit de polițiști, un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un gard

fara-permis-vicovu-de-jos

Un tânăr din Vicovu de Jos s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a nu mai puțin de 4 infracțiuni, după ce a furat un autoturism, s-a plimbat prin comună și după ce a fost urmărit de polițiști, a intrat cu vehiculul în gardul unei case.

Întâmplarea al cărei protagonist a fost Iulian Viorel M., de 21 de ani, s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.15. Un echipaj al poliției din Gălănești a făcut semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, insă cel aflat la volan nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. La un moment dat autoturismul a fost identificat ca fiind abandonat, după ce a intrat în gardul unei case din Vicovu de Jos.

Cercetările întreprinse de oamenii legii au dus la identificarea șoferului dispărut de la locul accidentului, acesta fiind Iulian Viorel M., de 21 de ani, din localitate, care și-a recunoscut fapta. Polițiștii au stabilit faptul că în acea seară, în jurul orei 20.00, tânărul a luat autoturismul din curtea bunicii sale și s-a deplasat prin comuna Vicovu de Jos, deși nu avea permis de conducere. În urma interogării bazelor de date a poliției, oamenii legii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și  distrugere din culpă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Sus