Actualitate

Vești noi de la Aeroportul Suceava

aeroportul-suceava

Gheorghe Flutur a spus că dacă în urmă cu un an se deschidea prima cursă internaţională de pe Aeroportul Suceava după modernizare, acum numărul de pasageri, doar în primele şapte luni, se ridică la 130.000, iar până la sfârşitul anului va atinge 250.000.

„Liniile internaţionale le-am deschis în cea mai mare parte cu dumneavoastră, cei din diaspora. Ştiu că aşteptaţi Barcelona, Paris şi Bruxelles şi, probabil că mâine vom discuta cu regiunea Schwaben şi despre relaţia cu Memmingen, Suceava-Memmingen, lângă München; şi aşa mai departe. Dar fără dumneavoastră nu puteam să organizăm acest lucru” a spus Flutur.

El a menţionat „grupul de la Torino”, care a făcut ca Tarom să debuteze cursele low-cost cu o cursă Suceava-Torino. „S-a creat o masă critică la capăt de linie” a spus Flutur, făcând referire la grupurile de suceveni care au făcut posibile aceste curse externe.
Preşedintele CJ Suceava a subliniat că autorităţile judeţului au o obligaţie pentru cei peste 140.000 de suceveni care sunt la muncă în străinătate.

Urăm succes în realizarea noilor contracte și mulțumim!

newsme.ro

Sus