Actualitate

Victorie frumoasă pentru Bucovina Rădăuți în primul meci amical

victorie-frumoasa-pentru-bucovina-radauti-primul-meci-amical

Lotul noii promovate în Liga a III-a Bucovina Rădăuți s-a reunit la începutul săptămânii trecute, fotbaliștii pregătiți de Daniel Bălan disputând deja un prim meci amical.

Adversarii rădăuțenilor la acest meci amical au fost juniorii de la Omnia Suceava, antrenați de Florin Cristescu și Laurențiu Andrieș. Partida disputată pe stadionul Municipal a fost dominată de echipa gazdă, care s-a impus la final cu scorul de 8-0. Foștii fotbaliști ai Forestei Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu au marcat trei, și respectiv două goluri, celelalte reușite fiind semnate de Stoian, Dumitru și Tofan. Antrenorul Daniel Bălan a profitat de acest joc pentru a rula tot lotul avut la dispoziție.

Bucovina Rădăuți se antrenează zilele acestea în localitate, urmând ca stagiul de pregătire centralizată să aibă loc tot la Rădăuți, în intervalul 30 iulie – 6 august. Vezi aici detalii despre jucătorii de la Foresta care s-au alăturat echipei Bucovina Rădăuți. Sezonul oficial va debuta pentru Bucovina pe data de 9 august, când rădăuțenii vor juca în primul tur al Cupei României, ediția 2017-2018. Pe 13 august este programată Supercupa județeană, în compania grupării Viitorul Liteni, după care Bucovina se va deplasa în Republica Moldova, pentru a susține un meci amical în compania grupării FCM Ungheni.

Startul viitorului sezon al Ligii a III-a va avea loc data de 26 august.

Articol preluat de pe monitorulsv.ro

Sus